Kuffertindlæg

Alt skal have sin plads

Mange virksomheder vælger at præsentere deres produkter i en flot kuffert. Her er det vigtigt, at produkterne ligger forsvarligt placeret i kufferten og ikke falder ud eller rykker sig under transport. Derfor har vi hos Skumgaarden, specialiseret os indenfor kuffertindretning. Vi laver skumindlæg ved hjælp af skæring, fræsning og stansning, derved bliver alle skumindlæg til kufferter ens, og alle har samme flotte finish. 

Som kunde kan du aftale et møde og præsentere os for, hvad dine tanker er med placeringen af produkterne i kufferten. Skal det ligge på en bestemt måde, skal det ligge i flere lag osv. Det er muligt at komme med skæreklare filer, eller få os til at opsætte filen. 

Der er uanede anvendelsesmuligheder med skumindlæg til kufferter. Alle slags kufferter kan bruges som f.eks. smykkekufferter, præsentationskufferter, kasser til transport eller værktøjskufferter.

Skærefiler

Vi har en særlig skæremaskine til at bearbejde vores skum, hvilket betyder, at vi kan udskære emner, så det passer efter lige præcis dine ønskede mål eller former. Ved mere komplicerede skæringer, har du mulighed for selv at stå for tegningen vi skal skære efter. Alt vi skal bruge er en 1:1 stregtegning af dit emne, så skal vi nok sørge for resten.

Fordele ved special skumindretning

Alt har sin plads

Indlæg er altid en god ide til dem der gerne vil holde orden på deres produkter.

Beskyttelse af produkter

Skumindlæg er især godt til transportering af sarte og skrøbelige genstande.

Flot præsentation

Hvad kunne være bedre end at præsentere dine produkter i en lækker kuffert, hvor alt ligger i orden og snorlige - det ser bare lækkert ud.

åben arbejdskasse

Se et udvalg af vores produkter

Mangler du inspiration? I vores galleri har du mulighed for at se nogle af vores tidligere projekter.