Vil du købe skumgummi som privat

Hvis du ønsker at købe skumgummi som privat, henviser vi til vores søsterselskab Livingbykolster. På Livingbykolsters webshop kan du nemt bestille et udvalg af vores skumprodukter online. Hvis det du søger ikke findes på webshoppen, er du altid velkommen til at kontakte Livingbykolster direkte på telefon 64 40 33 33.

Hvis du er privatperson

Vi hjælper gerne private med alt fra hynder til madrasser og ompolstring. Vi henviser til, at du kontakter vores søsterselskab Livingbykolster, som er dem der håndterer alle ordrer for private. Livingbykolster har en webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af vores standard skumgummiprodukter, som du nemt kan bestille online. Ønsker du vejledning eller pris, er du altid velkommen til at kontakte Livingbykolster på telefon 64 40 33 33 eller info@livingbykolster.dk

Hvis man som privatkunde ønsker at få skåret skumgummi på mål, ompolstret møbler eller andet - beder vi om, at man ringer i forvejen og laver en bestilling.  Vi har ikke mulighed for at skære skum til kunder, der dukker op på adressen uden en aftale.

Sina Glesner-Andreasen
Sina Glesner-Andreasen
ann kolster
Ann Kolster

For bestilling skal du kontakte

Livingbykolster

info@livingbykolster.dk 

tlf. +45 64 40 33 33