BONDED FOAM

Granulatskum

Hvad er bonded foam / Granulatskum?

Bonded foam, som også kaldes for granulatskum, er en miljøvenlig skumtype der produceres af genanvendte skumrester. Skumresterne granuleres, for herefter at blive limet og trykket sammen til nye skumblokke. Det er en rekombineret skumvariant af polyurethanskum (PU skum) og består af forskellige typer åben celle skumgummi.

Bonded foam er en genbrugsskum, som er særlig kendt sin imponerende tæthed, hvilket betyder skummet har en enorm høj vægt pr. m3. Du kan ofte genkende granulatskum ved, at du kan se de mange forskellige farver granulerede skum i strukturen. En bonded foam blok vil derfor variere i farve/udseende fra skumblok til skumblok.

Vi lagerfører disse bonded foam kvaliteter:

  • BF100
  • BF120
  • BF140

Vi har mulighed for at skaffe andre kvaliteter, lige fra BF 80 kg til BF 300 kg, så tøv ikke med at kontakte os.

Datablad granulatskum

Anvendelsesmuligheder for bonded foam 

Lydabsorbering/Lydisolering: Granulatskum bliver ofte brugt til lydabsorbering og lydisolering, særligt i motorrum og lignende på skibe, både eller i forbindelse med ventilationsanlæg og industrimaskiner.

Emballage/Stødabsorbering: Hos Skumgaarden anvender vi ofte bonded foam til stødabsorbering, hvor skummet indgår i forskellige emballageløsninger. Vi har mulighed for at skære bonded foam på mål, samt efter dine tegninger og skabeloner. Det betyder vi kan konstruere emballageløsninger, der passer til netop dit produkt og dine specifikationer, så produktet er beskyttet både under transport og opbevaring. Når du vælger bonded foam til dine emballageløsninger, vælger du samtidig også en grøn og miljøvenlig løsning.

Størrelse: Bonded foam ligger i pladestørrelsen 200x120 cm og vi har mulighed for at lave det i præcis den tykkelse du ønsker. Hos Skumgaarden forstår vi vigtigheden af skræddersyet løsninger til erhvervslivet.

Send gerne en forespørgsel til os, hvis du ønsker en pris eller har andre spørgsmål til vores mange forskellige skumtyper.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden