LATEX

Hvad er latex?

Latex er særlig skumtype man bl.a. bruger til at lave topmadrasser af. Det er en stabil og støttende skum, der samtidig sikre god ventilation og åndbarhed. Latex er et naturmateriale, der kommer fra gummitræerne og det er allergivenligt, da husstøvmider ikke trives i det.

Latex er det vi kalder medium til hård fasthed, hvilket betyder at det sørger for at støtte kroppen, men uden du synker ned i madrassen. Det er derfor særlig godt til dem, der godt kan lide at sove på en meget fast madras og fx foretrækker at ligge på ryggen, frem for siden.

Størrelse: Vi har mulighed for at skære skummet i præcis den størrelse du ønsker.

Er du privatperson og ønsker du at bestille en latex topmadras? Bestil online her.

Hvad er bedst - Latex eller Memory?

Alle mennesker er forskellige og derfor er kan man ikke sige, at noget er bedre fremfor noget andet. Latex er godt til dig der ønsker en medium til fast topmadras, som du ikke synker ned i, og hvor der er masser af ventilation. Den er fx god til dig, der har det meget varmt i løbet af natten.

Memory er til gengæld til dig, der vil have en trykaflastende skum, som former sig efter din krop. Memory skum omslutter nærmest din krop, og den er derfor ikke god til dem der har det varmt i løbet af natten, eller dem der har svært ved at vende sig grunden dårlig ryg eller andet. Til gengæld er det godt, hvis du ligger meget uroligt i løbet af natten, da du vender dig mindre.

 

Send gerne en forespørgsel til os, hvis du ønsker en pris eller har andre spørgsmål til vores mange forskellige skumtyper.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden