KOLDSKUM

Koldskum

Hvad er koldskum?

Koldskum er en højelastisk skumtype, der ofte bliver brugt i møbelindustrien. Denne type skumgummi er grundet sin høje elasticitet særlig velegnet til møbler og polstring, såsom madrasser, hynder, sæder, rygge, sofaer, daybeds, bænke og alkovemadrasser. Koldskum suger mindre fugt end andre skumtyper og har derved en god klima komfort. Med koldskum får man et højt komfort- og kvalitetsniveau.

Navnet koldskum har ikke noget at gøre med at skummet er koldt, men det kommer sig af produktionsprocessen, for når man støber koldskum, udvikler det mindre varme, i forhold til andre skumtyper. Deraf navnet koldskum. 

Koldskum findes i et stort udvalg af forskellige hårdheder, så man kan vælge den hårdhed der passer bedst til formålet. Hos Skumgaarden har vi stort erfaring med at levere specialskåret koldskum til alle former for erhverv.

Størrelse: Koldskum ligger i pladestørrelsen 120x200 cm og 240x200 cm. Vi har mulighed for at skære skummet i præcis den tykkelse samt størrelse du ønsker.

Vi lagerfører disse koldskums kvaliteter: 

  • HR 26 075
  • HR 30 100
  • HR 32 130
  • HR 36 150
  • HR 38 170
  • HR 38 250
  • HR 50 200
  • HR 50 270

Vi har mulighed for at skaffe andre kvaliteter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Er du i tvivl om hvilket kvalitet du skal bruge, så hjælper vi dig også gerne.

Er du privatperson og ønsker du at bestille koldskum? Bestil online her. 

Hvad er forskellen på koldskum og polyetherskum?

Koldskum er typisk mere elastisk end polyetherskum. Det vil sige, at når man ikke længere sidder/ligger på skummet, så har koldskummet nemmere ved at rejse sig igen og vende tilbage til sin oprindelige form, hvor polyetherskum bliver mere presset sammen uden at have elasticitet til at rejse sig igen. Det betyder bl.a. at koldskum har en virkelig god bæreevne, hvilket er derfor det er så godt til møbel- og polsterindustrien.

Send gerne en forespørgsel til os, hvis du ønsker en pris eller har andre spørgsmål til vores mange forskellige skumtyper.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden