MØBELPOLSTRING

Siden 2003 har vi i Skumgaarden haft eget systue og polsterværksted, hvor vi arbejder professionelt med møbelpolstring til både private og erhverv. Vi giver nyt liv til alle former for møbler og inventar, og vi har både fokus på komfort og æstetik, når vi varetager en opgave. 

Møbelpolstring af antikke møbler og designer stole

Med vores erfaring inden for skumgummi og møbelpolstring, kan vi både restaurere indmaden samt polstringen af møblet. Når du kommer til Skumgaarden med en polsteropgave, tager vi gerne den nødvendige tid til at give dig råd og vejledning, så du trygt og sikkert kan aflevere dine designer møbler eller arvestykker til vores eksperter på værkstedet.

Send os en forespørgsel, hvis du ønsker priser på møbelpolstring. Vi vil meget gerne se et billede af møblet og høre dine tanker om, hvilken type stof du havde tænkt dig (læder, uld, syntetisk), for at vi kan komme med en pris.

Polstring til erhverv

Vi arbejder også med fremstilling og polstring af helt nye møbler og hynder bl.a. til erhverv. Vi har et stort udvalg af farveprøver og stofkvaliteter, så du kan vælge møbelstof og møbellæder, der passer til dine ønsker og som imødekommer de krav der bl.a. er til udbud og større byggeprojekter.

Vi tilbyder ompolstring af

  • Sofaer
  • Stole og stolesæder
  • Arkitekttegnede designmøbler
  • Antikke møbler
  • Hynder til campingvogn og båd
  • Madrasser
  • Specialopgaver
  • Inventar til børnehaver, skoler og lignende

Materialer til møbelpolstring

Hos Skumgaarden har vi mulighed for at tilbyde dig et stort udvalg af professionelt møbelstof og møbellæder, samt alt andet, der hører til processen, når man ompolstrer møbler. 

Læder - Syntetisk og ægte

Hos Skumgaarden kan vi tilbyde ægte møbelhud i et stort udvalg af farver. Ønsker du som erhverv at købe læder både ægte og syntetisk, så kontakt os gerne. Ønsker du som privat at købe læder eller møbelstof, så finder du det lige her.

Pladevat og fibervat

Pladevat er en tynd plade at vat der ligger på rulle. Det bliver typisk brugt til at blive monteret ovenpå skum, så betrækket og polstringen monteres pænere på skummet. Vi har 100g, 200g og 300g pladevat liggende på lager. Kontakt os gerne, hvis du ønsker pris på en rulle. Ønsker du som privat at købe pladevat, så finder du det her.

 Fibertex - Fiberdug

Bruges ofte til undersiden af hynder, så man bruger mindre mængde møbelstof eller som forstærkning, hvor der er behov. Fibertex har en høj slidstyrke og trævler ikke, derfor kan det bruges til rigtig mange forskellige projekter, såsom indvendig beklædning, foringer og andet. Ønsker du at købe ruller med fibertex, så kontakt os meget gerne.

Send gerne en forespørgsel til os, hvis du ønsker en pris eller har andre spørgsmål til møbelpolstring.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden