PLASTAZOTE

Hvad er plastazote?

Plastazote er en mellemhård skumtype, der har en fin og flot struktur, hvilket gør den anvendelig til komplekse emballage løsninger og skumindlæg. Skummet er stød- og vibrationsdæmpende og er derfor velegnet til skumindlæg, hvor der fx skal passes på museumsgenstande, elektronik eller andet skrøbeligt indhold. Skummet er let at bearbejde med kniv eller skærende værktøj, vi har derfor mulighed for at skære indlæg efter dine ønsker på vores CNC skæremaskine. Vi stanser også i skum.

Vi lagerfører plastazote i forskellige tykkelser og kvaliteter.
Kontakt os gerne, så hjælper vi dig videre med dit projekt. 

Anvendelses muligheder for plastazote

Plastazote bruges typisk til kuffertindretning og kan bl.a. bruges som et alternativ til PE skummet, hvis man ønsker at skumindlægget skal have en meget sort og fin overflade. Denne type skum bliver ofte valgt for æstetikken. 

  • Værktøjsindlæg
  • Flightcases
  • Toolcases
  • Opbevaring og organisering af maskindele
  • Beskyttelse
  • Begrænset isolering mod kulde, varme eller lyd

Få dit skumindlæg lavet ved Skumgaarden

Vi arbejder med alle typer skumgummi ude i vores produktion, og vi har både mulighed for at skære og fræse på CNC styret skæremaskine, stanse eller skære på almindelig sav. Vi hjælper dig også gerne med at tegne skumindlægget op og udarbejde den bedste emballageløsning i samarbejde med dig.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden