Om Skumgaarden ApS

Din specialist i skumgummi siden 2003.

Siden 2003 har Skumgaarden været en af de førende virksomheder inden for skumproduktion i specialmål samt møbelpolstring og tilhørende løsninger. Med 20 års erfaring i branchen, er vi stolte af at være jeres pålidelige partner, når det kommer til skræddersyet skum- og emballageløsninger samt møbelpolstring.

Det tilbyder Skumgaarden ApS

  • Specialløsninger i Skumgummi: Hos Skumgaarden forstår vi, at ethvert projekt er unikt og vi tilbyder derfor skræddersyede produkter, som vi tilpasser dine mål uanset kompleksiteten. Vi bliver ofte mødt med sætningen "hvilken størrelsen skum, kan jeg få?" og svaret er lige præcis den størrelse, som du skal bruge. Med vores maskinpark og dygtige team af håndværkere og specialister, sørget vi for at skummet lever op til de højeste standarder og præcise mål.
  • Møbelpolstring og specialsyet betræk: Uanset om du ønsker at få restaureret antikke møbler, eller skal have produceret betræk til hynder og madrasser, så står vores erfarne team klar med den nødvendige ekspertise. Vi har egen systue og polsterværksted på vores adresse i Ejby.
  • Central beliggenhed: Vores mange erhvervskunder nyder godt af vores gode placering i Ejby på Fyn, da vi kun 10 minutter væk fra motorvejsafkørslen. Det sikre en hurtig og nem transport til leveringsstederne.
  • Erhvervskunder i fokus: Vi forstår vigtigheden af pålidelige og skræddersyet løsninger til erhvervsprojekter. Vi arbejder tæt sammen med virksomheder, for at imødekomme deres unikke behov og sikre et professionelt resultat hver gang.

Skumgaarden ApS deler CVR nr. med Livingbykolster og AQdeco. Livingbykolster er den del af vores virksomhed, der beskæftiger sig med salg til private og AQdeco er vores filt og akustikafdeling. Alle tre afdelinger holder til på Fabriksvej 2A, 5592 Ejby.