MADRASSER

Skumgaarden leverer alle former for skum- og springmadrasser til alle former for erhverv, og vi har stor erfaring med at levere større parti madrasser fremstillet med forskellige antal zoner og typer af betræk.

Vi har egen skumproduktion og polsterværksted, hvor mange af vores specialløsninger bliver håndteret af vores erfarne medarbejdere.

Vi har erfaring med og hjælper gerne med levering af

  • Efterskolemadrasser
  • Madrasser til hospital
  • Madrasser til plejehjem/plejesektoren
  • Madrasser til forsvar og militær
  • Madrasser til hoteller

Vi har arbejdet professionelt med skumgummi siden 2003 og arbejder tit med større erhvervsprojekter, samt udbud og byggeprojekter, hvor særlige krav skal imødekommes.

Er du privatperson, så kan du bestille madrasser online her.

Madrasser til hospital og plejesektoren

Når man leverer madrasser til hospital og plejesektoren er der særlige krav der skal opfyldes og madrassen skal være beregnet til formålet. Det er fx en madras sørger for at kroppen får den nødvendige støtte og samtidig mindsker risikoen for tryk- og liggesår. Den type madras vil ofte også komme med vandtæt betræk, for at sikre en god hygiejne. 

Madrasser til hotelbranchen

Det er ofte en anden type krav vi møder fra hotelbranchen, hvor fokus kan være på en mere luksuriøs komfort og ønske om at sende alle gæster til drømmeland. Vi står gerne klar til at give dig vores professionelle vejledning, så uanset hvad behovet er, finder vi sammen en løsning der passer.

Madrasser og topmadrasser på mål

Vi har mulighed for at tilpasse både madras og topmadras, så det passer til eventuelle specialmål. Nogle gange er der ønske om madrasser i atypiske størrelser eller former og det hjælper vi gerne med.

Vi arbejder med mange forskellige typer skumgummi, når vi laver madrasser og topmadrasser, heriblandt koldskum, memory foam, latex, æggebakkeskum og spring/madras med fjedre. 

Ønsker du at modtage et tilbud på madrasser, så send os gerne en forespørgsel.

📞+45 64 40 03 13
📧 brian@skumgaarden.dk
✏️ Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Send en forespørgsel til Skumgaarden